Meld je hier aan voor de Elements of Birth miniworkshop

Tijdens de Elements of Birth miniworkshop kom je erachter wat jouw Element of Birth* is en hoe dat van invloed is op de manier waarop jij je kan voorbereiden op de bevalling. Wat heb JIJ nodig en wat zijn jouw wensen? Waarom is ontspannen voor de bevalling zo belangrijk en hoe kan jij je het beste ontspannen? En vervolgens, hoe communiceer je je geboortewensen aan je zorgverlener zonder dat je het gevoel hebt overruled te worden of te weinig kennis van zaken te hebben.

Iedere deelnemer aan de workshop ontvangt een gratis cordring!

Elke ronde is er plek voor max. 10 deelnemers! Schrijf je hier alvast in om zeker te zijn van een plekje.

Aanmeldformulier Elements of Birth miniworkshop

* Elements of Birth is een geheel nieuwe en unieke manier om je voor te bereiden op de bevalling. Een cursus die geheel is afgestemd op jouw persoonlijkheid en op wat JIJ nodig hebt tijdens de bevalling.

Esther Koppelaar, verloskundige en Birthkeeper, ontwikkelde Elements of Birth omdat ze wilde dat iedere vrouw bewust wordt gemaakt over de rechten en mogelijkheden die er zijn rondom de bevalling. Je hebt zelf veel meer inspraak in het geboorteproces dan je denkt!

Elements of Birth bestaat uit 4 verschillende cursussen, voor 4 verschillende persoonlijkheidstypen: Air, Earth, Fire en Water.

Scroll naar boven
Scroll naar top