Jij bent een
Water logo en tekst
Hallo Mooie Water Mama!

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!
Wat een bijzondere tijd is dit. Je voelt van alles, je bent veel emotioneler en soms vind je het best spannend allemaal.
Je bent niet de enige. 1 op de 5 vrouwen ziet op tegen de bevalling of is er zelfs erg bang voor. Je hebt geen idee wat je te wachten staat en wat je allemaal gaat voelen. Het enige wat je weet is dat het veel pijn gaat doen, toch?

Of misschien ben je wel al een keer eerder bevallen, en wil je het absoluut niet nog een keer op die manier ervaren. Misschien is de bevalling je ontzettend tegen gevallen of is het niet gegaan zoals je gehoopt had.

Wist je dat het vrouwenlichaam perfect is ontworpen voor de bevalling? De natuur heeft alles tot in de kleinste details uitgedacht. Als je begrijpt hoe je lichaam werkt neemt dat al een groot deel van je angst weg.
En met deze kennis kun je heel bewust met je lichaam gaan samenwerken.
De geboorte is echt een samenwerking tussen jou, je lichaam en je baby. Hoe bijzonder is dat?

Ik ben Esther Koppelaar

Zwangerschap en geboorte hebben mij altijd gefascineerd. In 2006 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Ik heb een aantal jaar gewerkt als waarneemster bij verschillende verloskundigenpraktijken. In 2011 heb ik besloten om thuis te blijven bij mijn kinderen, ze zijn maar zo kort klein, die tijd komt nooit meer terug. Omdat ik de geboortezorg toch niet helemaal los kon laten heb ik een opleiding gevolgd tot echoscopist en HypnoBirthing docent en heb ik me verdiept in Orgasmic Birth en Spinning Babies.
Nu combineer ik mijn kennis als verloskundige en Vrije Geboortegeest tot de ultieme zwangerschapscursus. Een combinatie tussen duidelijke informatie, ontspanningsoefeningen en andere Mind-tools. Want iedere vrouw en iedere baby verdient een mooie en veilige geboorte, zelfs als je al weet dat je een medische indicatie hebt.

Lieve Groetjes,
Esther Koppelaar, GeboorteCoach

esther_naam_doorzichtig
Gevoel en Intuïtie

Jij bent een gevoelsmens. Je pikt makkelijk stemmingen en emoties van anderen op. Op de één of andere manier komen mensen vaak naar jou toe met hun problemen. Ze voelen zich fijn en veilig bij jou en weten dat ze je kunnen vertrouwen. Je hebt een sterke intuïtie en je vertrouwt daar altijd op.

Je hebt een groot gevoel voor rechtvaardigheid en kan niet tegen al het leed in de wereld. Je wil graag je steentje bijdragen aan een betere wereld. En dat gevoel is versterkt nu je zwanger bent. Je wilt dat je kindje opgroeit in een mooie en veilige wereld.
Je houdt je bezig met spiritualiteit, of het spreekt je enorm aan. Je hebt je altijd een vreemde eend in de bijt gevoeld, anders dan anderen. Gelukkig merk je dat spiritualiteit steeds normaler wordt en dat steeds meer mensen ervoor open staan. Je bent zelf heel open minded. Je behandeld iedereen gelijkwaardig.
Nu je zwanger bent wil je je kindje op de meest liefdevolle manier naar de aarde begeleiden. Je weet dat de manier waarop een nieuwe ziel geboren wordt van invloed is op de rest van het leven. Je wilt deze overgang op een zo zacht mogelijke manier laten gebeuren.
Je weet alleen nog niet zo goed hoe. Want ook al geloof je dat het vrouwenlichaam gemaakt is voor de bevalling, spannend is het wel!
Daarom wil je alles weten over zwangerschap, geboorte en bewust ouderschap.
Je wilt graag een zwangerschapscursus volgen. Maar niks wat je tegenkomt voldoet echt aan je wensen. Want je weet al best veel, maar zoekt vooral naar een verdieping op de werking van het lichaam, het in jezelf keren en verbinding maken met je baby.
Je hoeft niet verder te zoeken!

Het Water Mama Programma is perfect voor jou.

water31600px
Water Mama Programma

Een complete voorbereiding op de geboorte van je kindje

Online Water Mama

Je voorbereiden op de geboorte van je baby heerlijk thuis op de bank, onder een dekentje met een kopje thee, achter de laptop of tablet.
Helemaal specifiek afgestemd op de Water Mama. Met extra aandacht voor intuïtief contact maken met je baby en de wet van aantrekking toepassen op de bevalling.

Elements of Birth LIVE dag

Tijdens deze workshop leer je in een dag alles wat je moet weten over de bevalling. Ik vertel je precies hoe je lichaam werkt tijdens de geboorte, hoe angst de geboorte negatief beïnvloed en hoe je ademhalings- en ontspanningstechnieken kunt toepassen zodat jij jouw droomgeboorte kunt beleven.
Je bent deze dag met zowel Water, Air, Earth en Fire Mama's.

Combi Deal

De Elements of Birth LIVE dag in combinatie met het Online Water Mama programma zodat jij optimaal bent voorbereid op de bevalling. 

Alle theorie en oefeningen van de workshop worden tijdens de Online cursus herhaald, zodat je alles nog eens rustig op je kan laten inwerken. Bovendien bevat het Online programma méér visualisatie en ontspanningsoefeningen en leer je om de wet van aantrekking toe te passen op je bevalling.

Het Water Mama Programma

Online Zwangerschapscursus

Volledig Online te volgen

In 10 Online modules inclusief videoles, werkboek met opdrachten, audiobestanden en geboortefilmpjes leer je alles wat je moet weten over de geboorte. Lekker in je eigen tijd, op een moment dat het jou uitkomt.
Een moment voor jezelf, waarbij je de volledige aandacht voor je zwangerschap en baby hebt.

Samen met je partner

Je kunt de lessen samen met je partner bekijken. Je partner leert technieken om jou te ondersteunen en leert om jullie geboortewensen te bewaken. Zo hoeft je partner niet 'verplicht' mee naar de les, maar leert hij/zij thuis vanachter de pc of tablet tóch alle belangrijke lessen.

Geboorteplan

Ik heb een kant en klaar geboorteplan voor je geschreven wat je helemaal naar eigen wens kunt invullen en uitprinten. Na het volgen van het programma weet jij namelijk preciés hoe jij je bevalling wilt beleven.

Praktisch toepasbaar

Je leert hele duidelijke en praktische technieken die je kunt toepassen voor een zo soepel mogelijk verloop van de geboorte.

Wet van aantrekking

Extra aandacht voor spiritualiteit. Hoe gebruik je de wet van aantrekking op je bevalling.

Blije Baby

Baby's die op een kalme en natuurlijke manier zijn geboren slapen en eten vaak beter en huilen minder.

Water

Wanneer is een Online Zwangerschapscursus ideaal voor jou?

Als je niet wekelijks de deur uit wilt naar een zwangerschapscursus, maar toch wilt voorbereiden op de bevalling.

Als je in de polder woont en er is geen cursus bij je in de buurt.

Als jij of je partner veel ’s avonds werkt of veel van huis is en je kan daardoor geen cursus volgen.

Als je nog kleine kinderen hebt en je hebt geen oppas om naar een cursus te gaan.

Als je je niet prettig voelt in een groep.

Als je je partner niet mee krijgt naar een cursus.

Water

Online leren is echt ontzettend vernieuwend en helemaal van nu! Je kunt de 10 modules volledig online, in je eigen vertrouwde omgeving bekijken en volgen. Lekker in je eigen tijd, op een moment dat het jou uitkomt van achter de pc, tablet of zelfs je mobiel.

Water

Mogelijke Nadelen van een Online Zwangerschapscursus:

Geen vragen kunnen stellen aan docent:
Ik ben online bijna 24/7 beschikbaar voor jouw vragen. Je kan me altijd bereiken via de Facebook groep, messenger of mail. Wanneer je kiest voor de Combi Deal zien we elkaar sowieso in real life.

Geen contact met andere zwangeren:
Je wordt lid van een besloten Facebook community vol met gelijkgestemde Water Mama's die ook zwanger zijn. Hoe leuk is het om ook na de zwangerschap elkaar nog op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van jullie baby! Uit ervaring weet ik dat online hele waardevolle contacten kunnen ontstaan.

Water

Wat krijg je:

10 online modules, waarin elke fase van de bevalling aan bod komt.

Je hebt direct toegang tot alle modules.

Elke module bestaat uit een video, een ontspanningsoefening, een werkboek met uitleg en opdracht en een Geboortefilmpje.

Toegang tot de besloten Facebook Community

Water

Wat is het resultaat:

Je kijkt gegarandeerd vol vertrouwen uit naar de geboorte.

Je snapt waarom ontspanning zo belangrijk is voor een normale werking van je lichaam en waarom angst juist alles blokkeert.

Je krijgt een heel duidelijk beeld van hoe jij de geboorte wilt beleven.

Je krijgt handvatten en mind-tools die je kunt gebruiken tijdens de bevalling (en erna kunt blijven gebruiken!)

Je bent je bewuster van je mind-set en kan deze kennis gebruiken voor alle aspecten van het leven. (Ouderschap, opvoeding, werk)

Een tevreden en goed gehechte baby. Veel problemen die onze generatie ervaart zijn een gevolg van onveilige hechting. De maatschappij gaat snel en is hard en we worden zo opgevoed om daarmee om te kunnen gaan. Snel zelfstandig zijn, niet verwennen, op de eigen kamer slapen, laten huilen en niet oppakken. Het is wetenschappelijk bewezen dat een natuurlijke geboorte, borstvoeding en je baby goed aanvoelen zorgen voor een veilige hechting tussen ouder en kind. Deze veilige hechting voorkomt (gedrags)problemen op latere leeftijd.

Je komt terecht in een prachtige Facebook community vol gelijkgestemde Water Mama's die allemaal zwanger zijn. Je kunt in deze veilige omgeving alles aan elkaar vragen. En ook na de zwangerschap alle mijlpalen van je baby delen.

Ik ben zelf bijna 24/7 beschikbaar in de community. Je mag alles aan me vragen

Water

Wat kan ik niet beloven:

Een Geweldige Geboorte is niet perse een thuis bevalling in bad, met bloemblaadjes en kaarsen. In mijn ogen is een Geweldige Geboorte er één waar jij met 100% tevredenheid op terug kijkt. Ook als het niet gaat zoals je van tevoren bedacht had. Ook een ziekenhuis bevalling, een inleiding of een keizersnede kan een Geweldige Geboorte zijn. Een geboorte waar je zelf de regie in handen had en je niet liet bang maken of overhalen tot handelingen of protocollen waar je niet achter staat. Daarom informeer ik je in dit programma over alle keuzes en mogelijkheden die je hebt. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het tóch anders loopt dan gehoopt. Je kunt zelf in controle zijn tijdens de bevalling, maar je moet die controle ook los durven laten. Het werk over laten aan je lichaam. Het is een kwestie van een balans zoeken tussen die twee.

Ik kan je niet een prachtige natuurlijke bevalling, thuis in bad met rozenblaadjes beloven. Ik bied je dus niet The Holy Grail tot een Geweldige Geboorte. Je bent zelf verantwoordelijk voor het proces. Hoe meer je oefent, hoe meer je de technieken eigen maakt, hoe meer ontspannen jij de geboorte ingaat, hoe groter de kans op een Geweldige Geboorte.

 

JE KRIJGT DIRECT TOEGANG TOT ALLE LESSEN EN DE BESLOTEN FACEBOOK COMMUNITY
Wat klanten zeggen...
Het Water Mama Programma
Online Zwangerschapscursus

Modules

 • Module 1: Geschiedenis, mind-body verbinding en hormonen.
 • Module 2: Ontwikkeling baby eerste 3 maanden, intuitief contact maken met je baby en zorgverlener kiezen.
 • Module 3: Start van de bevalling
 • Module 4: Ontsluitingsfase
 • Module 5: Oerkrachtfase
 • Module 6: Geboortefase
 • Module 7: Het voorkomen van medische interventies
 • Module 8: Na de geboorte
 • Module 9: Alles wat je moet weten over het laten slagen van de borstvoeding.
 • Module 10: Kraamtijd en baby, slaap en huil gedrag, dragen, meukvrije verzorging van de baby.

Inclusief

 • Ademhalingsoefeningen
 • Leren affirmeren
 • Visualisatie
 • Meditatie
 • Ontspanninsoefeningen
 • Zelf hypnose technieken
 • Spinning Babies houdingen
 • Tips vanuit Orgasmic Birth en HypnoBirthing
water21600px
Jouw investering …

in een complete voorbereiding op de geboorte van je kindje

Elements of Birth Workshop

€ 147,- incl. btw
 • Op zaterdagen in Dordrecht van 10.00 tot 16.00 uur
 • Of samen met je partner voor € 222,-
 • Een hele dag vol info en oefeningen
 • Incl. een gezonde lunch
 • Theorie over de normale werking van je lichaam tijdens de geboorte
 • Ademhalingstechnieken die écht werken
 • Ontspanningsoefeningen
 • Visualisatie oefeningen
 • Werkboek om te downloaden

Combi Deal

€ 247,- incl. btw
 • De beste deal: Tijdelijk geen € 397,- maar € 247,-
 • Ultieme voorbereiding op de bevalling
 • Het Water Mama programma online
 • De Elements of Birth Workshop
 • Theorie over de natuurlijke werking van je lichaam
 • Ademhalingstechnieken die echt werken
 • Visualisatieoefeningen
 • Je partner leert technieken aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen
 • Meest complete manier om je voor te bereiden op de geboorte van je baby

Water Mama Programma Online

€ 124,- incl. btw
 • Tijdelijk geen € 197,- maar € 124,-
 • 10 Online Modules
 • Theorie over de normale werking van je lichaam tijdens de geboorte
 • Ademhalingstechnieken die écht werken
 • Ontspanningsoefeningen
 • 8 geleide Visualisatie oefeningen
 • De wet van Aantrekking
 • Werkboek om te downloaden
 • Toegang tot de besloten Facebook community
Elements of Birth Workshop

1-Daagse workshop

Alles in 1 dag

In 1 dag tijd leer je alles wat je moet weten over de geboorte. Een uitje waarbij je echt even de volledige aandacht voor je zwangerschap en baby hebt.

Praktisch toepasbaar

Je leert hele duidelijke en praktische technieken die je kunt toepassen voor een zo soepel mogelijk verloop van de geboorte.

Ontmoet andere zwangeren

Een gezellig samenzijn met andere zwangeren die allemaal Elements of Birth volgen. Je ontmoet vandaag ook Fire, Air en Earth mama's.

Herhaling van alle oefeningen

Tijdens de dag bespreken we alle theorie die je in het online programma hebt gehoord nog een keer. We oefenen met elkaar de ademhalingen en ontspanningsoefeningen. En er is genoeg ruimte om al je vragen aan mij te stellen.

Inclusief een gezonde lunch

Een volledig verzorgde dag. Inclusief drinken, lunch en tussendoortjes. Geef dieet wensen tijdig aan mij door.

Blije Baby

Baby's die op een kalme en natuurlijke manier zijn geboren slapen en eten vaak beter en huilen minder.

Elements of Birth LIVE dag

Water

Wil jij vol vertrouwen toeleven naar de geboorte?

Wil je je zo goed mogelijk kunnen ontspannen?
Wil je een dag volledige aandacht voor jou en je baby?
Dan is de Elements of Birth LIVE dag jouw ideale zwangerschapscursus.

De geboorte van een kind is vaak de mooiste ervaring van je leven. Toch zien veel vrouwen op tegen de bevalling. En dat is zonde, want het is niet nodig! De angst voor pijn tijdens de bevalling is ons al vroeg bij gebracht door de media, films en verhalen uit onze omgeving. Als je begrijpt dat je lichaam perfect is uitgerust en ontworpen voor de bevalling dan neemt dat al een groot deel van je angst weg.

Water

Tijdens de geboorte zijn er ontzettend veel hormonen aan het werk. Die hormonen kunnen tegen je of voor je werken. Door middel van ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen leer ik je om de juiste hormonen in te zetten tijdens de geboorte.

Als je begrijpt hoe de natuur tot in de kleinste details alles voor ons heeft uitgedacht, dan neemt dat al een groot deel van je angst of spanning weg. Je krijgt gegarandeerd veel eye-openers op deze dag.

Water

Tijdens de workshop komen alle natuurlijke alternatieven aan bod die je eerst met je zorgverlener zou kunnen toepassen voordat je overgaat tot een medische interventie. Na het volgen van de workshop weet je precies wat jouw wensen en verlangens zijn voor de bevalling. En dit kun je meteen verwerken in je geboorteplan.
Als laatste geef ik je tips en tricks voor het laten slagen van de borstvoeding.

Een verwendag voor jou en je baby. Inclusief lunch, drinken en tussendoortjes. Een gezellig samenzijn met andere zwangeren.

Water

Wat is het resultaat:

Je kijkt gegarandeerd vol vertrouwen uit naar de geboorte.

Je snapt waarom ontspanning zo belangrijk is voor een normale werking van je lichaam en waarom angst juist alles blokkeert.

Je krijgt een heel duidelijk beeld van hoe jij de geboorte wilt beleven.

Je krijgt handvatten en mind-tools die je kunt gebruiken tijdens de bevalling (en erna kunt blijven gebruiken!)

Je bent je bewuster van je mind-set en kan deze kennis gebruiken voor alle aspecten van het leven. (Ouderschap, opvoeding, werk)

Een tevreden en goed gehechte baby. Veel problemen die onze generatie ervaart zijn een gevolg van onveilige hechting. De maatschappij gaat snel en is hard en we worden zo opgevoed om daarmee om te kunnen gaan. Snel zelfstandig zijn, niet verwennen, op de eigen kamer slapen, laten huilen en niet oppakken. Het is wetenschappelijk bewezen dat een natuurlijke geboorte, borstvoeding en je baby goed aanvoelen zorgen voor een veilige hechting tussen ouder en kind. Deze veilige hechting voorkomt (gedrags)problemen op latere leeftijd.

Je komt terecht in een warm bad vol gelijkgestemde vrouwen die allemaal zwanger zijn. Zo hou je leuke contacten met andere moeders eraan over.

Water

Wat kan ik niet beloven:

Een Geweldige Geboorte is niet perse een thuis bevalling in bad, met bloemblaadjes en kaarsen. In mijn ogen is een Geweldige Geboorte er één waar jij met 100% tevredenheid op terug kijkt. Ook als het niet gaat zoals je van tevoren bedacht had. Ook een ziekenhuis bevalling, een inleiding of een keizersnede kan een Geweldige Geboorte zijn. Een geboorte waar je zelf de regie in handen had en je niet liet bang maken of overhalen tot handelingen of protocollen waar je niet achter staat. Daarom informeer ik je in dit programma over alle keuzes en mogelijkheden die je hebt. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het tóch anders loopt dan gehoopt. Je kunt zelf in controle zijn tijdens de bevalling, maar je moet die controle ook los durven laten. Het werk over laten aan je lichaam. Het is een kwestie van een balans zoeken tussen die twee.

Ik kan je niet een prachtige natuurlijke bevalling, thuis in bad met rozenblaadjes beloven. Ik bied je dus niet The Holy Grail tot een Geweldige Geboorte. Je bent zelf verantwoordelijk voor het proces. Hoe meer je oefent, hoe meer je de technieken eigen maakt, hoe meer ontspannen jij de geboorte ingaat, hoe groter de kans op een Geweldige Geboorte.

 

OP ZATERDAGEN VAN 10.00 TOT 16.00 IN DORDRECHT
Wat klanten zeggen...
Water
Elements of Birth LIVE dag

Met mijn achtergrond als verloskundige en Natuurlijke Geboorte expert kan ik jou precies vertellen hoe je lichaam werkt, welke ademhalingen effectief meewerken met een wee (en dat is dus niet puffen..) en welke oefeningen je kan doen om zo ontspannen mogelijk te bevallen. En ja, dat is echt mogelijk. 🙂

Deze dag ervaar je fysiek wat de ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen met je doen. Je hebt de mogelijkheid om live met mij samen na te denken over je geboorteplan.

Na de 'Elements of Birth' workshop ben jij helemaal klaar voor de geboorte

Jouw investering …

in een complete voorbereiding op de geboorte van je kindje

Elements of Birth Workshop

€ 147,- incl. btw
 • Op zaterdagen in Dordrecht van 10.00 tot 16.00 uur
 • Of samen met je partner voor € 222,-
 • Een hele dag vol info en oefeningen
 • Incl. een gezonde lunch
 • Theorie over de normale werking van je lichaam tijdens de geboorte
 • Ademhalingstechnieken die écht werken
 • Ontspanningsoefeningen
 • Visualisatie oefeningen
 • Werkboek om te downloaden

Combi Deal

€ 247,- incl. btw
 • De beste deal: Tijdelijk geen € 397,- maar € 247,-
 • Ultieme voorbereiding op de bevalling
 • Het Water Mama programma online
 • De Elements of Birth Workshop
 • Theorie over de natuurlijke werking van je lichaam
 • Ademhalingstechnieken die echt werken
 • Visualisatieoefeningen
 • Je partner leert technieken aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen
 • Meest complete manier om je voor te bereiden op de geboorte van je baby

Water Mama Programma Online

€ 124,- incl. btw
 • Tijdelijk geen € 197,- maar € 124,-
 • 10 Online Modules
 • Theorie over de normale werking van je lichaam tijdens de geboorte
 • Ademhalingstechnieken die écht werken
 • Ontspanningsoefeningen
 • 8 geleide Visualisatie oefeningen
 • De wet van Aantrekking
 • Werkboek om te downloaden
 • Toegang tot de besloten Facebook community
CombiDeal

Elements of Birth workshop én Online Water Mama Programma

Een geheel verzorgde dag voor jou en je baby en het Online Water Mama programma. De meest optimale voorbereiding op de geboorte!

Je partner kijkt de lessen terug

Zo'n workshop dag kan best overweldigend zijn. Met de combi deal kun je alle theorie nog eens rustig herhalen. Samen met je partner! Zodat je partner ook de technieken leert die jou kunnen ondersteunen. Je partner kan méér dan alleen je hand vasthouden!

Meer oefeningen

Tijdens de Elements of Birth workshop doen we een aantal basisoefeningen.

Het online programma gaat net wat uitgebreider in op alle theorie. Zo krijg je een verdieping op alles wat je hebt geleerd tijdens de dag.

De beste deal

Je leert hele duidelijke en praktische technieken die je kunt toepassen voor een zo soepel mogelijk verloop van de geboorte.

Goodiebag

Wanneer je kiest voor de Combi Deal krijg je tijdens de workshop dag een leuke Goodiebag mee naar huis.

Facebook community

Je kunt je aanmelden voor de besloten Facebook groep die bij de cursus hoort. Zo heb je toch het groepscontact met andere zwangeren en deel je met elkaar deze bijzondere ervaring.

Vol vertrouwen en in je eigen kracht bevallen

Met mijn achtergrond als verloskundige en Natuurlijke Geboorte expert kan ik jou precies vertellen hoe je lichaam werkt, welke ademhalingen effectief meewerken met een wee (en dat is dus niet puffen..) en welke oefeningen je kan doen om zo ontspannen mogelijk te bevallen. En ja, dat is echt mogelijk. 🙂

Jouw investering …

in een complete voorbereiding op de geboorte van je kindje

Elements of Birth Workshop

€ 147,- incl. btw
 • Op zaterdagen in Dordrecht van 10.00 tot 16.00 uur
 • Of samen met je partner voor € 222,-
 • Een hele dag vol info en oefeningen
 • Incl. een gezonde lunch
 • Theorie over de normale werking van je lichaam tijdens de geboorte
 • Ademhalingstechnieken die écht werken
 • Ontspanningsoefeningen
 • Visualisatie oefeningen
 • Werkboek om te downloaden

Combi Deal

€ 247,- incl. btw
 • De beste deal: Tijdelijk geen € 397,- maar € 247,-
 • Ultieme voorbereiding op de bevalling
 • Het Water Mama programma online
 • De Elements of Birth Workshop
 • Theorie over de natuurlijke werking van je lichaam
 • Ademhalingstechnieken die echt werken
 • Visualisatieoefeningen
 • Je partner leert technieken aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen
 • Meest complete manier om je voor te bereiden op de geboorte van je baby

Water Mama Programma Online

€ 124,- incl. btw
 • Tijdelijk geen € 197,- maar € 124,-
 • 10 Online Modules
 • Theorie over de normale werking van je lichaam tijdens de geboorte
 • Ademhalingstechnieken die écht werken
 • Ontspanningsoefeningen
 • 8 geleide Visualisatie oefeningen
 • De wet van Aantrekking
 • Werkboek om te downloaden
 • Toegang tot de besloten Facebook community
Water logo en tekst
Scroll naar top